Loading...
 
Christmas e-Concert 2020
Wednesday 23 Dec 2020

Αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές….
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι αλλάζει και η γιορτινή μας διάθεση! Οι Χριστουγεννιάτικες δράσεις δίνουν το παρόν και φέτος, προσαρμοσμένες στη νέα τάξη πραγμάτων. Σε αυτό το πνεύμα, η Πολυφωνική Χορωδία της Πάτρας , δεν θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο «Χριστουγεννιάτικο Κονσέρτο» με ζωντανές παρουσίες και ερμηνείες, αλλά αυτή τη χρονιά  θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε το «Christmas e-Concert 2020».
Το «Christmas e-Concert 2020», θα μεταδοθεί  από τον τηλεοπτικό σταθμό της Δυτικής Ελλάδος IONIAN TV και θα περιλαμβάνει ένα απάνθισμα, από αναδρομικές ερμηνείες των Χριστουγεννιάτικων Κοντσέρτων της τελευταίας πενταετίας. Συντονιστείτε την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ και το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε και διαδικτυακά: Facebook live: Ιστοσελίδα «ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ», Ιστοσελίδα IONIAN tv, YouTube live: IONIAN tv, Twitter live: IONIAN tv.
Ο όμιλος Pharma Group, βρίσκεται ανάμεσα στους χορηγούς αυτής της εκδήλωσης και σας εύχεται αυτές οι γιορτές να σας γεμίσουν ελπίδα, δύναμη & αισιοδοξία.