Loading...
 
Ο όμιλος Pharma Group στηρίζει το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες «ΗΦΑΙΣΤΟΣ»
Thursday 14 Jan 2021


Ο όμιλος Pharma Group επιλέγει κάθε χρόνο να στηρίζει δράσεις και φορείς του Αθλητισμού ξεκινώντας το 2021 με την έμπρακτη στήριξη προς το Αθλητικό Σωματείο  «ΗΦΑΙΣΤΟΣ».
 Το Αθλητικό Σωματείο Ατόμων με Αναπηρίες  «ΗΦΑΙΣΤΟΣ» με έτος ίδρυσης το 2012, είναι ο μοναδικός φορέας στην Αχαΐα που έχει στόχο να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας με αναπηρίες και να τους βοηθήσει μέσα από τη σωματική και πνευματική άσκηση να αναδείξουν τις ικανότητές τους, να αγωνισθούν με άμιλλα και αλληλεγγύη με άλλους συναθλητές τους, να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους, να αποκτήσουν εξωστρέφεια και να ενταχθούν μέσα από υγιείς διαδικασίες στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Μέχρι στιγμής το Σωματείο έχει ενεργό δράση στα εξής αθλήματα : Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, Επιτραπέζια Αντισφαίριση, Κολύμβηση, Τοξοβολία και Καλαθοσφαίριση με Αμαξίδιο.
Πέρα από τις αγωνιστικές του δραστηριότητες, το σωματείο έχει έντονη κοινωνική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας πραγματοποιώντας ποικίλες ενέργειες και δράσεις. Να ευχηθούμε μια χρονιά γεμάτη αγωνιστικές εμπειρίες και επιτυχίες σε όλα μέλη και τη διοίκηση του Ηφαίστου!