Loading...
 
Yποστήριξη στο 27ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
Monday 12 Jul 2021


Το 27ο Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας επιστρέφει και φέτος στις 16 – 25 Ιουλίου φιλοξενώντας δημιουργούς οι οποίοι γράφουν την ίδια την ιστορία του σύγχρονου χορού.

        Ο όμιλος Pharma Group δεν θα μπορούσε να μην είναι και φέτος παρόν ως ένας εκ των σταθερών χορηγών του KDF27 το οποίο θα καταστήσει την πόλη της Καλαμάτας για ακόμα μια φορά ως διεθνές σημείο αναφοράς του σύγχρονου χορού.
      Ο τίτλος του φετινού καλλιτεχνικού προγράμματος είναι «Σε κίνηση. Διαρκώς σε κίνηση. Μαζί; Ή μόνοι;» συνοψίζοντας την ανάγκη της ομάδας του Φεστιβάλ να τροφοδοτεί τη συζήτηση για την ανθρώπινη κατάσταση στη σύγχρονη εποχή, μέσα από την καταγραφή της προσωπικής αλλά και της συλλογικής εμπειρίας.
       Το αμιγώς καλλιτεχνικό πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας και στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, στο Black Box (την Εναλλακτική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας) και στην Κεντρική Πλατεία της Καλαμάτας.

     Παράλληλα, από τις 9 Ιουλίου έως τις 25 Ιουλίου θα διεξαχθούν τα σεμινάρια και τα εργαστήρια του εκπαιδευτικού προγράμματος για επαγγελματίες αλλά και για πολλές ειδικές ομάδες κοινού, για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Καλαμάτας.